недеља, 20. април 2008.

Narodno veselje planinara, bajkera i lepotica na Divčibarama


Iz trenutka u trenutka, buka se u centru Divčibara, kod kampa "Breza", pojačava. Na okupu su se našli motoristi iz Srbije, Bosne, Makedonije, Hrvatske, Bugarske i Mađarske. Ovo je treći moto skup na Divčibarama, u organizaciji valjevskog moto kluba "Slou vils".

Centrom i okolinom bruji veliki broj lakih i teških motora. Druže se, uživaju u prirodi i svojim moćnim mašinama, kao i promociji suvozača, prelepih devojaka.

-Došli su i prijatelji iz Hrvatske, sa sve šahovnicom. Očekujem i stotinak motora iz Bosne. Dok se drugi razdružuju, mi ovde gledamo da se udružujemo, da pravimo jednu sasvim drugu lepu priču - kaže stari bajker Ljubiša Bajić iz Valjeva, vođa kluba "Slou vils", jedan od osnivača Moto saveza Srbije i inicijator ovakvih okupljanja motorista po čitavoj Srbiji, ali i Rusiji, Nemačkoj.

Malo dalje, planinari "Pobede" uživaju u zasluženom ručku nakon uspona na Povlen. Da bi ugođaj bio potpun, na livadi pored razbacanih, umazanih plastičnih tanjira sa ostacima pasulja, kreće kolo.

Da bi narodno veselje bilo potpuno, pobrinuli su se opštinski čelnici, izborom za mis "Beli narcis". Šesnaestogodišnje devojčice, čiji roditelji sa ponosom sede u prvim redovima ispod šatre na livadi na kojoj "stručni žiri" sastavljen od estradnih zvezdi u klimaksu i novinara specijalista za ratna žarišta pravi uži izbor za lepoticu. U pauzi, šatra se klima u ritmu Kebinih hitova.






3 коментара:

Лидер је рекао...

KEBA JE BAJKER!

polimac је рекао...

Mora da ima fensi bicikl. A tek triko ,naočare, kaciga!!! Sve brendirano!

Анониман је рекао...

KicHocaIncict
[url=http://healthplusrx.com/herbs-for-stress]herbs for stress[/url]
ceagealkene